Ons bedrijf


Mogen wij ons even aan u voorstellen ...


Ons bedrijf is ruim 30 jaar geleden vanuit thuis in Dongen begonnen en in de loop der jaren uitgegroeid tot een midden/klein bedrijf wat op elektrotechnisch gebied van alle markten thuis is.


De vakmensen in ons bedrijf zijn gespecialiseerd in het aanleggen van zowel eenvoudige als complete elektrotechnische installaties. Voor de aanleg van een extra stopcontact in huis tot het installeren van complexe bedrijfsinstallaties.


Elektrotechniek is een zeer belangrijk onderdeel in de bouwsector; klanten willen zekerheid en hechten grote waarde aan kwaliteit en veiligheid. Bij ons kunt u erop vertrouwen dat wij zeer vakkundig te werk gaan en uw installatie veilig en goed werkend opleveren. Ons bedrijf voldoet dan ook aan alle kwaliteitsvoorwaarden volgens de laatste NEN1010 voorschriften en wettelijke vereisten.


Ook op het gebied van keuze voor verlichting kunnen wij u adviseren voor het creëren van sfeer in uw woning, tuin, overkapping of serre. Bedrijven kunnen wij een op maat gemaakt lichtplan bieden, zodat optimale werkverlichting gecreëerd wordt welke tevens energiebesparend kan zijn, denk aan ledverlichting. Daarnaast zijn wij thuis in het plaatsen en aansluiten van zonnepanelen.


In de loop der jaren hebben wij een klantenbestand opgebouwd in de gehele regio. Wij zijn er met recht trots op dat bestaande klanten en bedrijven steeds weer bij ons aankloppen omdat zij op ons kunnen rekenen en wij gewoon goed werk afleveren. Dit maakt het mogelijk dat wij al meer dan 30 jaar bestaan.


Vakmanschap en nauw overleg met klanten is ons handelsmerk. Wij staan open voor al uw wensen en indien nodig adviseren wij u en denken wij met u mee. Dus heeft u renovatie of bouwplannen en bent u op zoek naar een degelijk bedrijf met passie voor het vak, bel of mail ons dan gerust voor een vrijblijvende offerte of prijsopgave. Wij komen, indien gewenst, geheel vrijblijvend bij u langs om uw plannen met u te bespreken.


Graag tot uw dienst !


Directeur: Frank Cornelissen

F.J.M. Cornelissen Elektrotechniek

“ Vakwerk met zekerheid “

F.J.M. Cornelissen

Elektrotechniek